Stem je voor de allereerste keer voor de Houtemse gemeenteraad? Onze 4 jongste kandidaten vertellen je waarom je best voor ons stemt!

Trek je op 14 oktober trek je voor het eerst naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen? Dan is dat meteen voor de meest fantastische gemeente van het land (dat vinden wij toch alvast!). Misschien ligt jouw keuze al helemaal vast, misschien ook niet. Met onze persoonlijke boodschap willen we je alvast overtuigen waarom wij de beste keuze zijn voor jongeren.

Als jonge kandidaten van onze lijst stellen we ons graag even voor. Allen staan we in de eerste helft van de lijst omdat onze partij gelooft in de stem van jongeren. Met Jeroen Prové, 34 jaar, hebben we bovendien ook de jongste lijsttrekker in Sint-Lievens-Houtem. Als je wil dat de gemeente met de veranderende wereld mee blijft evolueren, heb je ook onze generatie nodig in het bestuur. Onze inbreng vind je zeker terug in het Open Vld-programma!

Lothar Van Santen
Gaelle De Wandel
Michael Van Wassenhove
Gertjan Van Den Berge

Waar staan wij voor?

  • Een digitalisering die de gemeente dichter bij jou brengt: communicatie via Facebook & WhatsApp, maar ook een gemeente-app. Zo willen we onder andere de online dienstverlening vergroten. Voortaan zou je sportaccomodatie kunnen reserveren via smartphone en hoef je niet meer langs te gaan of te bellen.
  • Ruimte voor jeugd uitbreiden en onderhouden, zoals een langverwacht skatepark maar ook een sterk onderbouwd jeugdhuis waarin ondernemerschap en creativiteit kan groeien. Jullie vormen immers zowel de economie als het verenigingsleven van morgen.
  • Uitbreiden van het sportaanbod, want sporters beleven meer! We willen inspelen op innovatieve sporten zoals bootcamp, crossfit en freerunning. Ook de infrastructuur voor buitensport willen we uitbreiden met een Finse piste, een multiveld en outdoor fitnesstoestellen.
  • De gemeente op een digitale sneltrein, daar heb je niets aan zonder verbinding. Omdat we weten dat 4G niet overal even goed bereik heeft in Sint-Lievens-Houtem, willen we samenzitten met de providers om de gaten in de dekking te vullen. Gratis WiFi in de gemeentelijke gebouwen kan dat aanvullen.

Vragen, tips, gelukswensen of opmerkingen voor ons? We geven meteen het goede voorbeeld: je kan ons bereiken via ons OpenVld WhatsApp-kanaal op +32 468 01 17 25. Gewoon doen!

 

Jouw stem kan ons helpen!

Lothar, Gaëlle, Michael en Gertjan