OpenVLD doet het in Groot Sint-Lievens-Houtem

on dinsdag, 28 augustus 2018.

Met fierheid stellen wij onze lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 voor. Wij gaan naar de kiezer met 21 doeners, mensen die zich concreet inzetten om zaken te doen voor anderen in het belang van de bevolking en de gemeente. Ieder volgens zijn / haar interesses, kennis en ervaring.

Onze kandidaten komen uit de verschillende deelgemeenten, zodat wij de belangen en de bekommernissen van elke deelgemeente op een evenwaardige manier kunnen verdedigen en ondersteunen. Daarnaast is onze lijst mooi uitgebalanceerd over verschillende leeftijden: 3 twintigers, 7 dertigers, 5 veertigers en 6 vijftigers. Dit geeft de kiezer de garantie dat onze partij voeling heeft met de verzuchtingen en verlangens van elke generatie.

Na een periode van 6 jaar waarin wij bewezen hebben dat wij “vanDOEN“ zijn, willen we de komende jaren onze impact op het beleid in deze gemeente versterken door effectief te doen wat wij onze kiezers beloven : handen uit de mouwen en gewoon DOEN. Wij hebben de ervaring en expertise van onze kandidaten omgezet in een programma waarmee wij concreet zaken kunnen doen voor de huidige en toekomstige inwoners van onze gemeente. Dit programma zal u in de komende twee maanden via deze website leren kennen. Vanuit onze gedrevenheid willen wij ons dan ook 100% “smijten” voor de komende legislatuur.

Jeroen Prové,

Lijsttrekker OpenVLD Sint-Lievens-Houtem

  • OpenVLD doet het in Groot Sint-Lievens-Houtem