U beslist, u kiest!

on vrijdag, 28 september 2018.

Beste inwoner,

De gemeente- en provincieraadsverkiezingen komen met rasse schreden dichterbij. We kijken uit naar 14 oktober, naar het moment dat er is beslist voor welk bestuur u hebt gekozen.

U kan stemmen over de samenstelling waarin onze gemeente vanaf volgend jaar zal bestuurd worden, want u kiest!

U kiest de mannen en vrouwen die in de komende 6 jaar verantwoordelijkheid zullen opnemen. 6 jaar is een lange periode in de politiek. Kiezen voor mensen die 6 jaar aanwezig zijn en zich al die tijd inzetten voor anderen. Dat u een goede beslissing zal maken, daar twijfel ik niet aan, want u beslist!

Open Vld ziet het positief, onze lijst is versterkt met mensen uit verschillende geledingen van de bevolking. Alle kandidaten zijn in hun domein van onschatbare waarde. Die expertise resulteert in de programmabrochure die u nu in handen heeft met 45 voorstellen voor onze gemeente. Als u ook gelooft in de zin en het nut van onze voorstellen dan weet u wat doen, want u kiest!

De voorstellen zijn niet enkel het resultaat van onze mensen, maar ook van wat wij opvangen van onze bewoners, ondernemers, senioren, jonge gezinnen, sporters, belangenorganisaties en hun memorandi. Teveel om op te sommen, maar allemaal signalen waar wij belang aan hechten, u ook? Dan kan u dat ondersteunen, want u beslist!

We draaien u geen rad voor de ogen, dat hebben we immers bewezen in de afgelopen legislatuur. Door constructief mee te werken enerzijds en door onze beloftes waar te maken anderzijds. Wil u deze ingeslagen weg nog méér kansen geven, dan weet u wat gedaan, want u kiest!

U krijgt bijna dagelijks post, bezoek of mails van kandidaten en/of van alle partijen. Ik merk uit de vele huisbezoeken dat het voor sommige mensen moeilijk kiezen is. Na het lezen van deze brochure hopen we u definitief te kunnen overtuigen, want u beslist!

Als u belang hecht aan onze voorstellen en u overtuigd bent van onze honger, wil en overtuiging om ze in de praktijk om te zetten en u ook voelt dat we ons willen bewijzen kan u ons de kans geven, want u kiest!

Beslissen en kiezen voor Open Vld, gewoon doen.

 

Jeroen Prové

Lijsttrekker

  • U beslist, u kiest!