Gino Verhamme

“Ontwikkeling en inzet van talent biedt zekerheid voor de toekomst.”

Ik woon hier 25 jaar, waarvan 22 jaar in de Schoolstraat en sinds 3 jaar samen met Magie Vervaet op “den Dries”. Ik ben de trotse papa van Simon en Esther en de pluspapa van Yenthe.

Als zelfstandig trainer coach consultant help ik dagelijks mensen, ondernemers en organisaties. Vanuit deze expertise wil ik mijn steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de gemeente en voor haar bevolking en ondernemers maximale kansen creëren. In die 25 jaar was en ben ik actief in de verschillende geledingen van de basisschool GO! Hofkouter. Ik zet mij in voor kwalitatief onderwijs, toegankelijk voor elk kind. In basketclub BBC Houtem was ik 10 jaar ploegverantwoordelijke.

Als voorzitter van de gemeentelijke raad voor lokale economie ben ik nauw betrokken bij de realisaties op dit vlak: geslaagde initiatieven zoals Houtem Onderneemt, de website voor onze ondernemers en de Livinuscheque. Ik was actief in de PVV-jongeren en werkte op het kabinet van Staatssecretaris Louis Bril en Guy Verhofstadt. Die ervaring gebruik ik vandaag als voorzitter van de afdeling Sint-Lievens-Houtem. Ik stel mij dus graag kandidaat als gemeenteraadslid. 

Gino Verhamme

Ontdek onze andere kandidaten!