Jeroen Prové

"Besturen met gezond verstand"

Ik heb altijd in Vlierzele gewoond, ben getrouwd met Céline De Moor en samen hebben we een flinke zoon, Lucien. Als kind voetbalde ik bij verschillende clubs in groot Houtem. Vandaag ben ik actief in diverse socio-, culturele- en sportverenigingen. Professioneel ondersteun ik het beleid in het KA Zottegem en daarnaast heb ik mijn hobby en passie als wijnliefhebber uitgebouwd tot een eigen groothandel.

In de Houtemse politiek ben ik ‘volwassen’ geworden: mede-oprichter van jong Vld, 10 jaar voorzitter van de lokale Open Vld-afdeling en 5 jaar gezeteld in de OCMW-raad. Deze legislatuur kon ik aantreden als voorzitter van de gemeenteraad en zo heb ik de mogelijkheid gekregen om bepaalde projecten (mee) op te starten en dichtbij de bevolking te staan op momenten dat men geluk of verdriet ervaart. Of te ondersteunen waar de nood het hoogst is.

We hebben 6 jaar hard gewerkt en willen ons verder bewijzen. Graag wil ik nog meer verantwoordelijkheid opnemen. Onze inzet is: “met gezond verstand (verder) besturen”!

Jeroen Prové

Ontdek onze andere kandidaten!