Michael Van Wassenhove

“Eendracht maakt macht.”

De nationale wapenspreuk van België is mij als zoon van een militair niet vreemd. Niet zozeer omwille van het patriotisme maar omdat ik heb gezien en doorgekregen van mijn (groot)ouders dat het verenigingsleven kan verbinden.

Mijn grootvader Vic was actief bij de Combishotters en E.Houtem, mijn vader Chris bij Jeugdclub Albatros en E.Houtem, dus kon het niet verbazen dat liefde voor het verenigingsleven in mijn bloed zit. Enkele jaren terug begon het als bestuurder en voorzitter van jeugdhuis Reflex, vandaag zet ik dat voort als penningmeester van E.Houtem en voorzitter en mede-oprichter van Thuis in Houtem. Ik ben eveneens regionaal bestuurslid van Open Vld Aalst-Oudenaarde.

Vanuit mijn achtergrond als IT’er, met sterke interesse voor nieuwe technologieën, help ik deze verenigingen de digitale stap vooruit te zetten. Graag vertaal ik dit ook binnen het gemeentelijk beleid. In de vorige legislatuur was ik actief als gemeenteraadslid. Dit wil ik graag opnieuw zijn, waarbij ik mij wens te focussen op digitalisering en ruimtelijke ordening.

Michael Van Wassenhove

Ontdek onze andere kandidaten!